Mennyi ideig tart a mikrodermabrázio kezelés?

A kezelési idő 10-30 perc közötti. Attól függ, hogy csak az arcot vagy egyéb testfelületet is érintünk pl: nyak, dekoltázs.

A mikrodermabrázió kezelésrőlMilyen eredményre számíthatunk mikrodermabrázio kezelés után?

Már az első kezelés után érezhető a változás, hisz a bőr sokkal lágyabb, puhább, üdébb színűvé válik. Viszont ahhoz hogy a bőr felszínéről az összes megvastagodott hámsejtet eltávolítsuk több mikrodermabráziós kezelés szükséges. A kezelések elteltével tapasztalni fogja, hogy a pigment foltok eltűnnek, a bőr zsíros hatása csökken, illetve a kozmetikumok és krémek felszívódási hatása jelentősen megnő. Úgy fogja érezni mintha újjászületetett volna arcbőre.

Fájdalmas a mikrodermabráziós kezelés?

A mikordermabráziós kezelés semmilyen fájdalommal nem jár. A kezelés végén egy enyhe bőrpír jelentkezhet, amely egy órán belül teljesen elmúlik. A kezelés közben egy kellemes masszírozó érzést fog tapasztalni. A mikordermabrázió egyik nagy előnye hogy a kezelést követően a páciens azonnal ott folytathatja napi teendőit, ahol azt abbahagyta.

Hányszor szükséges alkalmazni a mikrodermabráziós kezelést?

Érdemes egy kezeléssorozatnak alávetni magunkat az optimális eredmény elérése érdekében. 1-2 hetente ismételve 4-12 kezelést tartunk a legeredményesebbnek, a bőr állapotától függően.

Milyen esetekben nem alkalmazható a mikrodermabráziós kezelés?

  • cukorbetegség esetén
  • lázzal járó megbetegedés esetén
  • gyulladásban lévő bőr, illetve akné, ekcéma esetén
  • nyáron fokozott uv-sugárzás esetén, mivel a kezelés fényérzékenyebbé teheti a bőrt

 

A mikrodermabráziós arccsiszolásról és tudj meg többet a mikrodermabráziós kezelésünkről vagy foglalj időpontot mikrodermabráziós kezelésünkre a +36 (30) 277 7238-as telefonszámon!