Nem vagy elégedett bőröd állapotával? Zavarnak az arcodon megjelenő szarkalábak és ráncok? Kitágult pórusok, miteszerek, vagy pigmentfoltok takarják arcodat? Van megoldás! A mikrodermabrázió a leghatékonyabb technika, amellyel a bőr legfelső elhalt hámrétegét távolítjuk el.

A mikrodermabráziós arccsiszolásrólMiért jó a mikrodermabrázió?

Testünket bőrünk védi, számos külső hatás ellen. Véd a kórokozok és vegyi anyagoktól, a mechanikai hatásoktól, és a káros fénysugaraktól, és mindezek mellett biztosítja az állandó testhőmérsékletet. Viszont ez a védelem olyannyira erős, hogy hiába kezeljünk bőrünket, a legjobb kozmetikumokkal, krémekkel, a hatás nem lesz számottevő. A bőrünk megakadályozza, hogy a szükséges anyagok, vitaminok bejussanak a mélyebb rétegeinkbe. Ahogy a bőrünkre kenjük a termékeket, az beszívódik a felszínen lévő elhalt, kiszáradt hámsejtekbe, így esélyt sem adunk arra, hogy eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe, ahol igazán ki tudnák fejteni hatásukat.

Bőrünk folyamatosan új sejteket termel, így az új sejtek mindig a bőr felső rétegeire kerülnek, ahol elhalnak, kiszáradnak, normál esetben ezek az elhalt hámsejtek maguktól lehámlanak. Ám ez a folyamat nagyon kevés embernél megy végbe tökéletesen. A mikrodermabrázió segít az elhalt hámsejtek eltávolításában, felgyorsítja a folyamatot, így elősegíti az új sejtek mielőbbi kialakulását. Ennek eredményeként a kozmetikumokkal sokkal könnyebben, és hatásosabban módon tudjuk bejuttatni az értékes tápanyagokat sejtjeinkbe. Mindezek mellett pedig, a mikrodermabrázió többszöri, rendszeres alkalmazásának hatására, a folyton megújuló sejteknek köszönhetően csökken a ráncok, illetve hegek mélysége. Különösen fontos a mikrodermabrázió alkalmazása az évek előrehaladtával, mivel bőrünk az öregedés hatására megvastagszik, és hámlási folyamata fokozatosan lelassul.

Milyen problémákra alkalmazható a mikrodermabrázió?

  • öregedési foltok
  • laza, megereszkedett bőr
  • finom ráncok és vonalak
  • akne, és aknés sebhelyek
  • napkárososodott bőr
  • érdes bőr
  • tág pólusok
  • striák
  • dehidratált bőr

 

A mikrodermabrázió kezelésről és tudj meg többet a mikrodermabráziós kezelésünkről vagy foglalj időpontot mikrodermabráziós kezelésünkre a (30) 277 7238-as telefonszámon!