MEZOFORTE MULTI LASER

ÖT KEZELŐFEJ, ÖT KÜLÖNBÖZŐ ELJÁRÁS

 1. Ultrahangos hatóanyag-bevitel
  Az innovatív CDM® kontaktus ellenőrző automatika révén nemcsak az ultrahangdózist garantálja, hanem az ultrahangos kezeléshez nem megfelelő kezelőanyagra is figyelmeztet.
 2. Elektroporáció + iontoforézis
  Az iontoforézis és az elektroporáció esetleges szinergikus hatását vizsgáló tanulmány megállapította, hogy az elektroporáció alkalmazása többszörösére képes növelni az iontoforézis hatékonyságát.
 3. Hideg (szoft) lézer
  A Dr Derm által 2005-ben bevezetett „lézerultrahangos kezelőfej” a mikrodermabráziós kezelés során megsértett bőrfelület gyors regenerálásában jeleskedik.
 4. Rádiófrekvenciás kezelés
  A Dr Derm rádiófrekvenciás kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel.
  A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.
 5. Krioterápia
  A CryoTyteRF® csökkenti a bőr kivörösödését, s helyreállítja a rádiófrekvenciás hőhatások által felfokozott anyagcsere aktivitását a bőr felszíni rétegeiben.

Mezoforte Multi LaserDERMABRASION DIGITAL

Tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásai miatt alkalmazzuk a bőr hibáinak csökkentésére.

A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy cső rendszeren keresztül visszajutnak a készülék gyűjtőtartályába.

A kezelés hatására a bőr apróbb hibái láthatóan javulnak, intenzíven csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége pedig javul. A DrDerm kezelőgép család megújult tagja, a Dermabrasion Digital bővelkedik technikai bravúrokban: ilyen a teljes körű programozhatóság és a nyomógombos vezérlés, az automata tisztító és duguláselhárító rendszer, a módosított szűrő technológia vagy a beépíthető ultrahangos modul. A készülékkel a bőr felső, elöregedett sejtjeinek eltávolítását könnyed mozdulatokkal végezhetjük, hiszen a vacucontrol® automatika gondoskodik a bőr megnyújtása és túlszívása nélküli biztonságos és komfortos kezelésről. A bőr minimális kivörösödés mellett azonnal friss és üde lesz.

DERMABRASION DIGITAL