Szeretnél fiatalodni? Zavarnak mély ráncaid? Felfrissült, kisimult bőrre vágysz? Mindezt egy exkluzív szépségszalonban szeretnéd orvosolni? A legjobb helyen jársz!

Látogass el a Yovela Beauty Szépségszalonba, és segítünk visszanyerni arcod fiatalságát!

Miért válaszd a Skeyndor hyaluronsavas feltöltést?Az idő múlásával csökken szervezetünk hyaluron tartalma, így természetes hogy bőrünk megereszkedik és kialakulnak a ráncaink. A kellő minőségű hyaluronsav pótlásával visszanyerhetjük bőrünk fiatalos mivoltját!

Miért jobb a Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas feltöltés, mint a tűvel történő kezelés?

  • A tű nélküli hyaluronsavas feltöltés egy úgynevezett hyaluron pennel történik. A hyaluronsavat sűrített levegő segítségével juttatjuk a bőrbe. Hyaluron pennel történő feltöltés következtében sokkal jobban eloszlik a hyaluron a bőr rétegei között, mint tűvel történő befecskendezéskor.
  • Nem fájdalmas!
  • Nem alkalmazunk tűt!
  • Gyors!
  • Látványos és hosszútávú az eredmény!

A ráncok eltüntetése, a bőr feszesítése és fiatalítása mellett a Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas felöltés ajkaink dúsítására is alkalmazható.

Rengeteg nő vágyik dús, telt ajkakra, amely most fájdalom és tűszúrás nélkül elérhető!

Miért a Yovela Beauty Szépségszalon a legjobb választás?

Exkluzív környezetben, magasan képzett és tapasztalt szakemberek által, professzionális termékekkel végezzük kezeléseinket. Szépségszalonunk kiváló minőségű Skeyndor hyaluronsavat használ a feltöltésekhez, amely aktív hatóanyagokat tartalmaz.

Ne tétovázz! Ha szeretnél ránctalan kisimult arcot, vagy csodálatos telt ajkakat, foglalj időpontot Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas feltöltő kezelésünkre a (30) 277 7238-as telefonszámon!

A fájdalom és a tű ezentúl nem kifogás!

A Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas feltöltésről és tudj meg még többet a Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas feltöltésről!