A Yovela Beauty szépségszalonban csak és kizárólag a legmodernebb kozmetikai és szépészeti berendezésekkel történnek a kezelések, amelyek maximális hatékonyságot nyújtanak számodra!

Professzionális kozmetikai kezelések a Yovela Beauty szépségszalonban

Mezoforte Multi Laser

Ez a berendezés napjaink egyik legmodernebb készüléke a kozmetika iparban. A Mezoforte Multi Laser professzionális készülékkel a következő kezeléseket tudjuk elvégezni:  Ultrahangos hatóanyag-bevitel, elektroporáció + iontoforézis, hideg (szoft) lézer, rádiófrekvenciás kezelés, krioterápia. Az összes kezelés az Ön szépségét hivatott még csillogóbbá varázsolni.

Mezoforte Multi Laser

DERMABRASION DIGITAL

Egy csúcskategóriás szépészeti eszköz. Bőrmegújító, tisztító, sejtmegújító valamint bőrlégzést segítő hatása miatt alkalmazzuk a bőr hibáinak csökkentésére. A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A kezelést követően a bőr szebb, hibátlanabb hatásúvá válik. Csökken a ráncok mélysége a bőr egyenetlensége, valamint javul a hatóanyag felvétele. A bőr frissé és üdévé válik a Dermabrasion Digital segítségével.

DERMABRASION DIGITALA kiváló minőségű berendezések a profi munkavégzésnek csak egy bizonyos részét teszik ki.
Az igazi csúcskezelésekhez elengedhetetlenek a kiváló kozmetikumok!

BINELLA Medical BeautyBINELLA Medical Beauty Orthomolekuláris Esszenciák

Az abszolút high-tech termékek a szépségpiacon. A szabadalmazott eljárás alapja a vitaminok, ásványi sók, nyomelemek továbbá a megfelelő hidratáló faktorok és aktív védelmet biztosító összetevők nagy dózisú alkalmazása. A bőr sejtjei így megújulnak és valamennyi funkciója működőképes marad. Nagyon fontos leszögezni, hogy bőrünk igénye is személyre szabott, egyedi és változatos. Ennek tükrében a kezelésnek is személyre szabottnak kell lennie a tökéletes hatás érdekében. Az eszenciák a következő problémákra nyújtanak hathatós segítséget:

 • Mineral Complex – Hatékony anyagcserefokozó ásványianyag koktél
 • C-vitamin – Regenerálást gyorsító energiabomba
 • Pure Collagen – Tartós tű nélküli töltőanyag
 • Hyaluronsav – Ránctalanító
 • Caviar – Luxus energetizáló
 • Immun Compact – Teljes körű védelem és immunerősítő
 • Detox – Fájdalommentes méregtelenítő
 • Capillar Protect – Természetes érfal erősítő
 • De-Pigment Complex – Egyedülálló bőrvilágosító szérum
 • Urea – Lipid kiegyensúlyozó hidratáló és vízmegkötő
 • Fruit Acid 10% – Bőrszerkezet javító, bőrmegújító aktivátor
 • Glycyrrhetinique – Kozmetikai „kortizon”, széles spektrumú antiallergén

Skeyndor kezelésSkeyndor 

A Skeyndor céget 1966-ban családi vállalkozásként alapították Barcelonában. Ez a spanyol márkanév mára világszintű szépségipari márkává nőtte ki magát. Professzionális bőrfiatalító arc- és testkezeléseken felhasználható prémium termékeket gyárt. Filozófiájuk, hogy manuális kezelésekkel, illetve a kozmetikai készülékek segítségével a lehető legjobb bőrfiatalító eredményeket érjék el. Több mint 20 féle termékcsaládjukkal a professzionális esztétikai kezelések valamennyi válfajára megoldást kínál, ezért mára a Skeyndor a bőrfiatalítás terén a kutatás-fejlesztésben élen járó, egyik legjelentősebb céggé nőtte ki magát.

A legnépszerűbb kezelések közé tartozik az Oxygen kezelés, a C-vitaminos kezelés és a Hyaluronsavas feltöltés. Ez a 3 kezelés a leghatékonyabb kezelések közé tartoznak, ahol megőrizheted vagy visszanyerheted bőröd rugalmasságát, feszességét és arcod fiatalosságát!