A bőrfiatalítás a szépségipar egyik legrelevánsabb területe. Ahogy telnek felettünk az évek, megjelennek a bőrön az öregedés jelei, ami sokunk számára drasztikus hatást kelthet. Ám aggodalomra semmi ok! A Skeyndor termékei és magasan képzett szakembereink azonnali megoldást nyújtanak a bőröregedés ellen!

Skeyndor, a bőrfiatalítás specialistája!
A Skeyndor mára világszerte elismertté vált, és a cég tapasztalatai révén a bőrfiatalító arc- és testkezelések szakértője lett. Filozófiájuk, hogy manuális kezelésekkel, illetve a kozmetikai készülékek segítségével a lehető legjobb bőrfiatalító eredményeket érjék el. Több mint 20 féle termékcsaládjukkal a professzionális esztétikai kezelések valamennyi válfajára megoldást kínál, ezért mára a SKEYNDOR a bőrfiatalítás terén a kutatás-fejlesztésben élen járó, egyik legjelentősebb céggé nőtte ki magát.

Szalonunkban kizárólag prémium minőségű termékekkel dolgozunk, ezért előszeretettel alkalmazunk Skeyndor termékeket a bőrfiatalító kezeléseink során. Hiszünk abban, hogy a Skeyndor termékei és szakembereink magas kompetenciája egy hatékony kombinációt képeznek, amellyel prémium kozmetikai kezelésekben részesülhetnek vendégeink.