Te sem szeretnél fáradt, fakó, energiahiányos, vagy pigmentfoltos bőrt? Készítsd fel bőrödet a nyárra Skeyndor Power C+ kezeléssel! A kezelés kiválóan felkészíti az érzékeny bőrt a tavaszi napsugarakra, gyorsítja a sebgyógyulást és ragyogó, egészséges bőrfelszínt eredményez.

Skeyndor Power C+ kezelésA C vitamin bőrvilágosító hatásának és a gránátalma kivonat kimagasló antioxidáns tulajdonságainak együttes eredményeként szemmel látható megfiatalodott és ragyogó tónusú arcbőrt varázsolunk neked a nyárra. A Skeyndor Power C+ a valaha létrehozott leghatékonyabb antioxidáns kombinációt tartalmazó termékcsalád!

A Skeyndor Power C+ termékcsalád a C vitamint helyezi előtérbe, amely az egész szépségipar egyik legkedveltebb hatóanyaga. A C-vitamin származékok hatékonysága jóval nagyobb az új generációs termékeknél, mint más antioxidáns készítményeké, mivel a bőr alatti és sejtszinten történő felszívódásuk rendkívül magas értéket mutat (akár 700%-os hasznosulás). A Skeyndor Power C+ termékcsalád magas koncentrációjú és kiválóan felszívódó hatású, helyileg felszívódó C vitamint tartalmaz.

Skeyndor Power C+ termékcsalád bőrmegújító hatásai

  • A gránátalma kivonat öregedés gátló hatása: antioxidáns védelem és ragyogó arcszín.
  • Javítja a sejtek anyagcseréjét és fokozza a kollagén termelést.
  • Erőteljes szabadgyök elleni hatása miatt enyhíti a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást.
  • Csökkenti a melanin pigment termelését, így némileg világosítja a bőrt a már kialakult májfoltok és egyéb elszíneződések esetén is.

Skeyndor Power C + kezelés menete

A kozmetikai kezelés során egy olajban oldódó, új generációs C vitamin származékot masszírozunk a bőrbe, amely extra hatékony felszívódású. A termék a molekulaszerkezetét megőrzi magas hőmérsékleten és oxidációs folyamatok jelenlétében is.

Ezt követően a gránátalma kivonatával folytatjuk a relaxáló masszázst. A gránátalma kimagasló antioxidáns hatással rendelkezik, mivel rendkívül gazdag vitaminokban, tanninban, polifenolokban, galluszsavban és ellagsavban. Végezetül pedig egy aloe vera maszkot helyezünk fel vendégünk arcára.

A Skeyndor Power C+ kezelésben három sav vesz részt (Aszkorbinsav, Ellagsav, Fitinsav), amelyeknek együttes kölcsönhatása kedvezően hat a kezelt bőrfelületre.

Foglalj időpontot telefonon a Yovela Beauty Szépségszalonba a (30) 277 7238-as telefonszámon!