Segítség bőrünk fellélegezéséhez

Az elmúlt évtizedekben elképesztő méreteket öltött a városi és ipari légszennyezettség mértéke. Mindez nem csak a bőrünkre, de ezáltal egészségünkre is negatív hatást gyakorol. A legújabb Skeyndor készítmény azonban igazi védőpajzsként óvja meg szervezetünket.

Skeyndor Power Oxygen kezelésA levegőben eloszlott szálló por egészségünkre gyakorolt hatása általában a részecskék méretétől függ. A 2,5 mikronnál kisebb részecskék jóval kisebbek, mint bőrünk pórusai, így könnyen beülnek a pórusokba, és be is jutnak a bőrön át szervezetünkbe. A nehézfém részecskék és gázok eljutnak egészen a sejtek mitokondriumáig, így károsítva őket. A sejtek anyagcseréje így nem tud megfelelően működni.

A szennyeződés úgynevezett oxidatív stresszt jelent az egész szervezet számára. Megnövekszik a szabadgyökök száma, amelyek hatására gyulladás és felnőttkori akne alakul ki, illetve csökken a bőr kollagén és elasztin szintézise. A szabadgyökök felelősek egyes rosszindulatú folyamatokért és a bőr idő előtti öregedéséért.

Skeyndor Power Oxygen

A legújabb Skeyndor készítmény képes felvenni a harcot a környezetszennyezés bőrt károsító és öregítő hatásaival szemben!

  • védőpajzsként védi a bőrt
  • ápolja a bőrt magas antioxidáns és gyulladáscsökkenő hatóanyagainak köszönhetően
  • probiotikumok biztosítják a megfelelő mikroflórát a bőr felszínén, így a bőr képes lesz védekezni a felszínére kerülő baktériumokkal és gombákkal szemben
  • a sejtek salaktalanító folyamatait a liposzómázott kertizsázsa-kivonat támogatja, mivel különösen gazdag szulforafánban, amely a sejtanyagcseréhez szükséges enzimeket serkenti
  • a perfuorodecalin és a kerti sarkantyúkivonat biztosítja az oxigén szállítását a sejtekhez és segíti a sejtek oxigénfelvételét is

Összegzésképpen tehát a Power Oxygen nem oxigént juttat a bőrbe, ami szintén fokozná a szabadgyökök képződését, hanem a sejtek saját anyagcserefunkcióit segíti.

A Power Oxygen szalonkezelésre és otthoni ápolásra is tökéletesen alkalmazható szérum, krém és emulzió. Megoldást nyújt minden olyan esetben, amikor a bőrkép fakó, élettelen, illetve megmagyarázhatatlan gyulladások és pattanások jelennek meg bőrünkön. Ideális minden városlakónak, dohányosnak, illetve azoknak, akik sok gyógyszert szednek vagy éppen tisztító kúrába kezdtek.

A Skeyndor Power Oxygen nem csak védi, gyógyítja, méregteleníti a bőrt, de támogatja az optimális anyagcseréjét is!

Foglalj időpontot telefonon a Yovela Beauty Szépségszalonba a (30) 277 7238-as telefonszámon!