Ránc vagy ajakfeltöltést szeretnél, de félsz a tűtől és a fájdalomtól?

A Yovela Beauty Szépségszalonban megoldást kínálunk problémádra!

Magyarországon is elérhetővé vált a hyaluron pennel történő feltöltés, amely képes tű és fájdalom nélkül hyaluronsavat juttatni a bőrbe. Alkalmazható ránc és ajakfelöltésre, és mindezek mellett hidratálja és táplálja a bőrt!

Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas feltöltés Mi is az a Skeyndor hyaluronsavas feltöltés? Itt a válasz!A pennel történő Skeyndor hyaluronsavas feltöltés gyors és fájdalommentes, az eredmény pedig látványos és hosszú távú. A hatás már rögtön a kezelés után látható; ránctalan fiatalos arcbőr és telt ragyogó ajkak.

A hyaluron pen előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes a bőrbe juttatni, sűrített levegő segítségével. A hyaluronsav egyenletesen szétoszlik a bőr rétegei között a tűvel történő bejuttatással ellentétben. A kezelés eredménye azonnal észrevehető! Egyénenként változó az, hogy hány kezelésre van szükség a megfelelő eredmények elérésében.

A Yovela Beauty Szépségszalon kiváló minőségű Skeyndor hyaluronsavat használ a feltöltésekhez.  A Skeyndor, mint professzionális kozmetikai cég, ellenőrzése alatt tartja, és teszteli az általa gyártott termékeket, amelyek kiváló aktív hatóanyagokat tartalmaznak. A kezelés eredményének tartósságát nagyban befolyásolja a hyaluronsav típusa és minősége, éppen ezért használjuk a Skeyndor hyaluronsavat!

Meddig tart a kezelés hatása?

Mindenkinél változó 3 héttől akár 4 hónapig tarthat.

Tartósságot befolyásoló tényezők:

  • hyaluronsav minősége
  • folyadékbevitel
  • stressz
  • dohányzás
  • UV hatások

A Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas feltöltésről és tudj meg még többet a Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas feltöltésről!

Foglalj időpontot Skeyndor tű nélküli hyaluronsavas  feltöltő kezelésünkre a (30) 277 7238-as telefonszámon!