Unod az állandó harcot szőrszálaiddal? Selymes és ragyogó lábakat szeretnél? Utálod a borotvát és az epilálást? Végleges eredményre vágysz? Itt a nyár és te nap, mint nap a szőrszálaiddal bajlódsz?

A megoldás a végleges lézeres szőrtelenítés!

Szabadulj meg végleg a szőrszálaktól - Végleges szőrtelenítésVedd kézbe az irányítást és számolj fel a nem kívánt szőrszálakkal egy életre! Kezdd a jó időt selymesen sima bőrrel!

Az Elysion Pro végleges lézeres szőrtelenítő egy újgenerációs nagy teljesítményű diódalézer mely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapul! A kezelés gyors, egyszerű és fájdalommentes, és ami a legfontosabb, hogy az eredmény érezhető és látható! Nem nőnek újra a szőrszálak a testeden, véglegesen megszabadulhatsz tőlük!

Az Elysion Pro végleges szőrtelenítés előnyei

  • kíméletes a bőrrel
  • biztonságos
  • fájdalommentes a kristályos fagyasztó rendszernek köszönhetően
  • leghatásosabb eredmény, rövid idő alatt
  • minden bőrszínen és szőrtípuson kiválóan alkalmazható, hatékonyan tudjuk kezelni a vékony és erős szőrt egyaránt, a test bármely részén.
  • az év minden szakaszában kockázatmentesen használható

A végleges szőrtelenítő kezelés során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, majd a szőrszál elégetésével pusztítja el azt. Ez az eljárás nem károsítja a bőrt, sőt lehetővé teszi a szőrzet hatékony eltávolítását még az arc és a test legérzékenyebb bőréről is. Minden terület tökéletesen kezelhető, legyen az: teljes láb, lábfej, bikini vonal, intim zóna, karok, hónalj, hát, arcszőrzet.

A bőrön az aktív szőrtüszők és az inaktív szőrtüszők vannak különböző arányban. A végleges lézeres szőrtelenítés elpusztítja az aktív szőrtüszőt, és véglegesen megszünteti azt. Az inaktív tüszők növekedési fázisban vannak, nem úgy, mint a többi, és így a következő kezeléseknél pusztíthatjuk majd csak el őket. Egy végleges szőrtelenítő kezelés hossza függ a vendég szőrének típusától, színétől és a kezelendő területtől. Általában egy kúra 6-10 alkalmat jelent, ami egyéntől és területtől függően változó lehet. A terület méretétől függően 10 perctől 60 percig változhat

Szabadulj meg végleg a kellemetlen szőrszálaktól, és élvezd a sima bőr felszabadító érzését!

Foglalj időpontot telefonon a Yovela Beauty Szépségszalonba a (30) 277 7238-as telefonszámon!