Válassz 4, és 6 alkalmas kozmetikai kezeléseink közül, és kápráztasd el szeretteidet a Yovela Beauty által nyújtott prémium szolgáltatások egyikével!
További infókért és árakért hívd  Bakó Juditot a +36 30 277 7238-as telefonszámon.

A kezelésekről

Elysion-Pro
Az Elysion Pro dióda lézeres kezelés ma a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb szőrtelenítő eljárás!
A növekedési fázis folyamán melanin nevű festékanyag termelődik a szőrtüszőben, ami a szőrszál színét adja. A lézerfény behatol a melanin sejtbe ott hővé alakul, ezt a hőt pedig a szőrszál levezeti a tüszőbe, felmelegíti, elroncsolja, elpusztítja a szőrtüszőt, így téve lehetetlenné a szőrszál újratermelését.

Hydrafacial
A HydraFacial az egyetlen kezelés, amely az arc ennyire különböző bőrproblémáival foglalkozik. Segít eltávolítani a ráncokat és a finom vonalakat, egészségessé teszi az aknés bőrt, szép eredményekkel kezeli a rosaceát, alkalmas érzékeny bőrtípusra is, a zsíros bőrre, a megnagyobbodott pórusokat, valamint a napégéseket is szépen tudja korrigálni.

Intraceuticals
Az Intraceuticals kezelés során, magas nyomású oxigénnel világszínvonalú kozmetikumokat juttatunk a bőr mély rétegeibe úgy, hogy közben hűtik a sejteket, szöveteket, amelynek köszönhetően a bőr azonnal feszesebbé válik.

Dermastir Gold Stamp 24K
A gold és a 24K nemcsak egy marketing szöveg, hanem ténylegesen arannyal kezeljük a bőröd.
Hatására a bőr láthatóan feszesebb, simább. Azonnal javul a bőr hidratáltsága és ragyogóbb, egészségesebb lesz. A tág pórusok összehúzódnak. Megújulnak a kollagén rostok. A ráncok csökkennek, kisimulnak ,eltűnnek.

Zsebeld be a legjobb karácsonyi ajándékot most!

Hogy igazán emlékezetes legyen a karácsony!