Végleges szőrtelenítés

Sok időd megy el szőrtelenítéssel? Már ha csak rá gondolsz is kiráz a hideg?
Nem szeretnél még több időt elpocsékolni a szőrtelenítésre? A végleges lézeres szőrtelenítés a megoldás!

Az Elysion Pro egy különleges és innovatív eszköz

…képes a test bármely területén, évszaktól és bőrtípustól függetlenül a testszőrzetet teljesen eltüntetni és megszűntetni a szőrzet újra növését. Így nem lesz többé gondod a szőrtelenítésre.

Az eljárást egy Cocoon Medical Elysion-pro Lézeres szőrtelenítő Platformmal végezzük. Ez a csúcskategóriás berendezés egy új generációs, nagy teljesítményű Diódalézer segítségével éri el a kívánt hatás. Jelenleg a legmodernebb, erre a problémára kifejlesztett eszköz a piacon.

A kezelés teljesen fájdalommentes. Köszönhető ez annak, hogy ez a készülék kifejezetten a tartós szőrtelenítés elérése érdekében lett kifejlesztve. A legvilágosabb bőrtónustól egészen a legsötétebb bőrtónusig minden bőrtípuson alkalmazható kezelés. Működési elvét tekintve a speciális lézernek köszönhetően abszolút kockázatmentes a kezelés. A kezelés során a szőrszálak pigmentjét, a melamint veszi célba és a szőrszál elégetésével pusztítja el azt. A beépített kristályfejes hűtőrendszernek köszönhetően elkerülhetjük a bőr felforrósodását. Ennek a speciális eljárásnak köszönhetően a kezelt páciensnek semmilyen kellemetlen érzése nincs a kezelés közben. A test bármely területén alkalmazható. A legérzékenyebb bőrfelület is minden kellemetlenség nélkül véglegesen szőrteleníthető.

A kezelés az éppen növekedő fázisban lévő szőrszállak működését képesek megállítani. Ezért a kezelés ismétlése szükséges. Erre azért van szükség, mivel a szőrszállak nem egy időben érik el azt a fejlettségi fokot, amikor a kezelés sikerrel alkalmazható. A kezelések között általában 4-8 hétig terjedő szünetet kell tartani. A kezelések számát tekintve álltalában 6-8 kezelést szoktunk javasolni bizonyos esetekben azonban nem kizárt, hogy 10 kezelésre is szükség lehet a kiváló eredmény eléréséhez.

A kezelés időtartalma függ a kezelt bőrfelület nagyságától. Időben kifejezve 10 perctől 60 percig is eltarthat. A kezelés viszont bizonyos esetekben nem alkalmazható. Például terhesség ideje alatt vagy gyulladt bőr esetén, ezen kívül nyálkahártya gyulladás esetén, fényérzékenység esetén, tetovált területeken, onkológiai sugárkezelés esetén illetve más gyógyszere kezelés alatt álló vendégek esetén.

A kezelésről még érdemes megemlíteni, hogy a bőr felületén aktív és inaktív szőrtüszők vannak különböző arányban. Azok, amelyek az anagén fázisban még nem állnak készen a szőrtüsző elpusztításához. A Lézeres szőrtelenítés elpusztítja az aktív szőrtüszőket. Az inaktív szőrtüszők növekedési fázisban nem kezelhetők, ezért azokat egy következő kezelés alkalmával tudjuk csak elpusztítani.

A kezeléssel kiváló eredmények érhetők el. Nincs többé hosszadalmas szőrtelenítés.
Végre a sima szőrtelen bőrfelület bárki számára elérhető!

Foglalj időpontot most a +36 30 277 7238-as telefonszámon!