Nyerj otthoni kaviáros bőrtápláló arcpakolást – RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYOK

  1. A nyereményjáték Szervezője és rövid leírása

A nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője a Yovela Beauty Facebook/Instagram oldalt üzemeltető Yovela Beauty Szépségszalon Kft. (4033 Debrecen, Veres Péter utca 81-85. a továbbiakban: „Szervező”). A Szervező kijelenti, hogy jelen Játék egyedüli szervezője.

A Játékban természetes személyek vehetnek részt, akik a részvételi feltételeket teljesítik (betegelik ismerősüket Facebook vagy Instagram felületünkön, akikkel szeretnénk nyerni egy ajándékcsomagot). A játék 11.13 20.30 – 11.22 18:59- ig érvényes. A Játékosok között 2020. november 22-én a Szervező által felajánlott, 1 darab Dermastir Caviar Luxury Mask ajándékcsomagot sorsolunk ki.

A Kampány során Szervező több reklámeszközzel is hirdeti jelen Játékot. A Játékkal kapcsolatosan jelen Játékszabályzat tekintendő teljes körű tájékoztatásnak. Az egyéb helyeken elhelyezett információk jelen Játékszabályzattól eltérő értelmezéséért a Szervező mindennemű felelősségét kizárja.

  1. Részvételi feltételek

A játékban csak azon személyek vehetnek részt, akik a Yovela Beauty Facebook/Instagram oldalán közzétett bejegyzésében, a megadott post alá betegelik 2 ismerősüket, kedvelik a postot és követik/lájkolják az oldalt.

Érvénytelennek minősül azon Játékos pályázata, amely esetében a Nyereményjátékban való részvételhez szükséges adatok hiányosan kerülnek megadásra . Az érvénytelen pályázatok a sorsoláson nem vesznek részt, azok a Szervező által kiszűrésre kerülnek. Egy Facebook/Instagram profillal csak egy érvényes pályázat indítható, így azoknál a Játékosoknál, akik többször játszanak ugyanazon adatokkal, csak az első pályázat vesz részt a sorsolásban.

A Játékra csak olyan személyek jelentkezhetnek, akik betöltötték 16. életévüket és magyarországi állandó lakhellyel rendelkeznek. A játékszabályzat elfogadásával a jelentkező igazolja, elismeri, hogy a 16. életévét beöltötte. Egy Facebook felhasználó csak egy érvényes pályázatot nyújthat be.

A Játékban nem vehetnek részt a Yovela Beauty Kft. munkatársai, illetve közeli hozzátartozói.

  1. A nyeremény

A Játékosok között 2020. november 23-án kisorsolunk 1 nyertest, akinek 1 darab Dermastir Caviar Luxury Mask

kaviáros bőrtápláló arcpakolás lesz a nyereménye. A nyereményt, a Yovela Beauty Szépségszalon Kft. a GLS futárszolgálat által juttatja el a nyerteshez, az általa megadott valós tartózkodási címre. A nyereményt személyesen is át lehet venni a Szervező üzletében (4033 Debrecen, Veres Péter utca 81-85.)

A játékot a Facebook nem támogatja.